Skoči na vsebino

O NAS IN STORITVE

Podjetje MTS – Izredni prevozi je podjetje z več kot 30-letno tradicijo na področju organiziranja in spremljanja izrednih prevozov. Za naše stranke uredimo vse od potrebnih dovoljenj za izredne prevoze, načrtovanje poti in strokovno spremljanje posebnih prevozov.

Podjetje je v svojih dolgih letih delovanja in izkušenj uspešno opravilo zelo veliko izrednih prevozov na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in tudi južneje. Sodelujemo s strankami iz vse Evrope, predvsem s podjetji iz držav srednje in zahodne Evrope.

Zatorej, če želite prepeljati jahto, večje industrijske dele, posebne zabojnike, ali celo letalo, vas vabimo, da nas kontaktirate in se pogovorimo o vaših željah in potrebah.

STORITVE, KI JIH NUDIMO

1. Na osnovi vašega naročila bomo v najkrajšem možnem času priskrbeli vsa potrebna dovoljenja za izvedbo vašega izrednega prevoza.

2. Skrbimo za ažurnost informacij tako, da ste v vsakem trenutku na tekočem v zvezi z vašim izrednim prevozom

3. Skupina izkušenih spremljevalcev bo poskrbela za tekoče in zanesljivo izvajanje vašega izrednega prevoza. Vsi spremljevalci govorijo tekoče angleško ali nemško

4. V državah južne in jugovzhodne Evrope (npr. Hrvaška, Srbija, Madžarska, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Makedonija, Grčija, Bolgarija,…) vam priskrbimo dovoljenja in spremstva v najkrajšem možnem času.

10-blanka_kovacic-411df6082a637494

Direktorica podjetja
ga. Blanka Kovačič